Szendvicspanel

Katalógus

ISOMEC

Az Isomec Csoport 1979. április 24-én alakult meg Pieve d’Alpago-ban (Belluno), mint egy, a fém- és gépiparban működő, szigetelőelemek gyártásával foglalkozó kisebb cég. (ISOlanti MECcanica). Azóta új, szabadalommal védett termékek kerültek megvalósításra, melyek dizájnja és konstruktív minősége megkülönbözteti az Isomec-et a konkurenciától. A poliuretán és kőzetgyapot szendvicspaneleket esztétikai és funkcionális tulajdonságaik révén tervezők és kivitelezők akkreditálják.
Az egész világon több mint 7.000 cég használ az Isomec nevével fémjelzett termékeket, szolgáltatásokat. Több mint 30.000.000 m2-nyi tető és oldalfal, hűtő- és szárítókamra, box, konténer viseli az Isomec nevét: A chilei ESO Csillagvizsgálótól kezdve a déli-sarki ENEA Kutatóközponton, a kazahsztáni olajkutakon át a kongói fűrészüzemekig az Isomec az innováció és megbízhatóság szinonimája. Modern dizájn, sokoldalúság és rugalmasság: ezek a tulajdonságok teszik az Isomecet vezető márkanévvé az építőiparban.

Felhasználási területek:

 • Ipari létesítmények
  Ipari csarnokok, berendezések vagy előre gyártott elemekből készült épületek (különösképp a rejtett tetőzetek, homlokzatok, tetők). Boxok és konténerek.
 • Középületek
  Tornatermek, uszodák, iskolák, menzák, szállodák, bungalók, üdülők fedése, homlokzat burkolása. Közbeszerzések: Repülőtér terminálok, kikötők, állomások, hangárok, raktárak, zajszigetelő falak, elektromos al-állomások.
 • Kereskedelmi építmények
  Irodaházak, éttermek, gyorséttermek, autómosók, kereskedelmi és kiállítási központok.
 • Mezőgazdaság
  Agrár cégek, istállók, pajták, állattenyésztő telepek, feldolgozó üzemek, üvegházak, garázsok, biotermesztés
 • Hűtés
  Hűtőkamrák, szabályozott hőmérsékletű raktárak. Faszárító üzemek.