Burkolatok, szaniterek

 

Katalógusok

POLIS galéria

Porcelánicos HDC galéria

POLIS Ceramiche S.p.A.

A Polis Ceramiche S.p.A. több mint 40 éve ismert minőségi és esztétikus termékeiről a nemzetközi kerámiagyártás piacán. Küldetése a kiemelkedően magas minőségű lakossági felhasználású kerámia burkolat gyártása, magas szintű szolgáltatásnyújtás és ezek továbbfejlesztése, különös figyelmet fordítva a környezet- és munkavédelemre. ISO 18001 minősítéssel rendelkezik.

A gyártás Bondeno di Gonzagaban (Mantovában) történik, 150 000 m2-nyi területen, 200 alkalmazottal. Termékei között megtalálhatóak a gres porcelánok és a hagyományos kétszer égetett lapok is. Éves szinten több mint 5 000 000 m2 burkolatot gyárt.

Porcelánicos HDC

A Porcelánicos HDC-t 2000-ben alapították. Célja, hogy kielégítse a magas színvonalú fehérpasztás és gresporcelán termékek iránti keresletet mind a hazai, mind a nemzetközi piacon. Telephelyén, ahol teljes anyagában gres, mázas porcelán és fehérpasztás burkolólapokat gyárt, az ipar legfejlettebb berendezései vannak. A legmodernebb technológiát alkalmazó gyártási folyamat a Porcelanicos HDC szakembergárdájával együtt biztosítja, hogy a gyár terméke a lehető legmagasabb minőségű legyen.

A Porcelanicos HDC összes termékét a spanyolországi Villafames-i (Castellón) 150 000 m2-es telephelyén gyártja, az Európai Unió szigorú környezetvédelmi, minőségi és munkavédelmi normái szerint. Az általuk gyártott kiegészítő termékek a spanyol és az olasz design stúdiók közötti formatervezési együttműködés eredményeként jöttek létre.